Je kunt mijn werk gezien hebben bij:

Wat is het fijn om met Ilse te werken. Ze bereidt de fotoshoot erg goed voor. Ze laat je nadenken wat je met je bedrijf wil uitstralen zodat dit terugkomt op de foto’s. Daarnaast denk ze goed na over locaties, houdingen, attributen zodat je tijdens de shootdag direct van start kunt. Ilse laat je erg op je gemak voelen. Van te voren dacht ik dat het nogal ongemakkelijk zou zijn, maar ik heb een ontzettende leuke dag gehad. En het resultaat: fantastisch! Superblij met de foto’s die Ilse voor mij gemaakt heeft. Aanrader!

Ilse Photographs

beveelt

Jora (Liefs uit het Noorden)

aan

Je bent niet alleen maar een goede fotograaf, je bent veel meer dan dat. Het meest waardevol vond ik dat je echt keek naar hoe ik ben en hoe we dat zo goed mogelijk konden vastleggen. Dat meedenken deed je in de voorbereiding maar ook op het moment zelf. Je gaf me aansturing die echt van belang was om zo goed mogelijk beeldmateriaal te maken. Je bent een combinatie van relaxt en direct, van rust en energiek en dat bracht je ook op mij over. Ik heb mezelf verbaasd over het zelfvertrouwen dat ik voelde tijdens het shooten. Met het resultaat ben ik heel erg blij, ik zie mezelf op de foto's zoals ik in het echt ook ben. En dan dus ook echt de verschillende kanten van mij, niet alleen mijn intens happy face.

Ilse Photographs

beveelt

Monique (Flow met Mo)

aan

Ik vond de shoot en het resultaat super waardevol. Je geeft goede tips en de sfeer is fijn! Het resultaat is niet alleen mooi maar ook heel bruikbaar voor de content die ik wil maken. Daarnaast past het bij de uitstraling die ik wil hebben met mijn bedrijf. Je denkt goed mee op zowel fotografisch als strategisch gebied, precies wat je nodig hebt als je foto's laat maken als ondernemer. Dat is niet alleen goed voor het resultaat maar ook om nieuwe inzichten te krijgen als ondernemer.  

Ilse Photographs

beveelt

aan

Vivian (Via Viev)

Ilse denkt echt met je mee van begin tot eind! Samen overleggen van te voren, moodboard maken, tips krijgen en meer! Ik vond de shoot in het begin wel spannend en was bang dat het ongemakkelijk zou zijn maar dat viel heel erg mee! Het is altijd moeilijk om zelf op de foto te gaan maar Ilse begeleid je daar heel goed in. Ze gaf goede aanwijzingen, maar er was ook ruimte voor eigen inbreng! Het was gezellig en vertrouwd. De foto's zijn echt heel erg mooi geworden. Dat je zelf de foto's uit mag kiezen is ook super fijn! 

Ilse Photographs

beveelt

Marieke (Baby en Slaap)

aan

De fotoshoot verliep heel fijn. Je zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en dat zie je terug in de foto's. We zijn dan ook heel erg blij met de foto's, het resultaat is boven verwachting! Je bent professioneel, je hebt een hele fijne aanpak, je bent duidelijk en maakt mooie foto's van deze tijd. We gaan je dan ook zeker weer vragen voor een nieuwe shoot!

Ilse Photographs

beveelt

Bianca (Uitgerust voor zaken)

aan

Werken met Ilse heb ik als zeer professioneel ervaren. De uitgebreide voorbereiding voor de shoot en sterke en duidelijke aansturing tijdens de shoot hebben gezorgd voor een verbluffend resultaat. Ik heb nu foto's die mijn teksten ondersteunen én een goede indruk geven van mij. Ik zou Ilse absoluut aanbevelen! Ze is professioneel, nauwkeurig, kritisch en heeft een fijne fotostijl. 

Ilse Photographs

beveelt

Annick (Onbevangen Ondernemen)

aan

Dit is wat ze zeggen:

Compelling innovation inspirational; humanitarian replicable best practices grit. Humanitarian, circular, program area; inclusion social entrepreneur, movements indicators engaging strategize program area issue outcomes resist gender rights inclusive.

Compelling innovation inspirational; humanitarian replicable best practices grit. Humanitarian, circular, program area; inclusion social entrepreneur, movements indicators engaging strategize program area issue outcomes resist gender rights inclusive.

Matte Gallery

→ Be sure to delete this canvas view
Just pick your favorite gallery style and duplicate the canvas. Link your gallery links to the appropriate "Galleries Open" canvas view!