Ik ben er voor de ondernemer met passie, de dromer en de doorzetter in 1. Om jouw unieke verhaal te laten zien. 

Ik ben er voor de ondernemer met passie, de           en de                      in 1. Om jouw unieke verhaal te laten zien. 

dromer

doorzetter

Wanneer je alles uit je social media kanalen wilt halen, is dit pakket speciaal voor jou samengesteld. Na deze shoot heb je drie maanden lang vrijwel elke dag nieuwe fotocontent, dat is véél. Daarnaast is deze keuze ook perfect als jij veel gebruik maakt van beeldmateriaal (bijv. voor je website, e-book, nieuwsbrieven, etc.) en je hierin ruime keuze wilt hebben. 

Create Your Empire
€ 997

Boek Je Shoot

Uitgebreide vragenlijst | Pre-shoot bespreking | 5-6 uren sessie | 75 digitale foto's (HR en websize) | Tot 2 locaties

Dit pakket is perfect wanneer je net bent gestart als ondernemer of freelancer en je een mooie basis aan foto's wilt voor jouw website. Ik zorg ervoor dat jij de juiste foto's hebt om van start te gaan met jouw business en jouw identiteit de laten zien.

Lay The Foundation
€ 475

Vragenlijst | Pre-shoot bespreking | 1-2 uren sessie | 15 digitale foto's (HR en websize) | 1 locatie

Wil je meer? Met dit pakket krijg je genoeg beeldmateriaal om jouw website, social media en misschien zelfs e-book mee te vullen. We maken jouw merk visueel op een authentieke manier. Je krijgt afwisselende foto's, waar je écht wat aan hebt.

Build Your Brand
€ 750

Uitgebreide vragenlijst | Pre-shoot bespreking | 3-4 uren sessie | 40 digitale foto's (HR en websize) | Tot 2 locaties

Alle prijzen zijn excl. BTW en locatiehuur.

Wanneer je alles uit je social media kanalen wilt halen en dagelijks zichtbaar wilt zijn, is dit pakket speciaal voor jou samengesteld. Door de uitgebreide pre-shoot bespreking zullen de foto's jouw identiteit versterken. Na deze shoot heb je drie maanden lang vrijwel elke dag content! Daarnaast is deze keuze ook perfect als jij veel gebruik maakt van beeldmateriaal (bijv. voor je website, cursus, e-book, nieuwsbrieven, etc.) en je hierin ruime keuze wilt hebben. Variatie is voor jouw essentieel en dus kun je onbeperkt wisselen van outfits.

Create Your Empire - € 997

Boek Je Shoot

uitgebreide vragenlijst | pre-shoot bespreking | 5-6 uren sessie | 75 digitale foto's (HR en websize) - Tot 2 locaties

Wil je meer? Dan is het 'Build Your Brand'-pakket perfect voor jou. Hiermee krijg je genoeg beeldmateriaal om jouw website, social media en misschien zelfs e-book mee te vullen. De pre-shoot bespreking zorgt ervoor dat we erachter komen wat jou uniek maakt als ondernemer en wat jij wilt uitstralen naar jouw ideale klant. Zo maken we jouw merk visueel op een authentieke manier. Je krijgt afwisselende foto's, waar je écht wat aan hebt. Ook bij dit pakket zit een uitgebreide pre-shoot bespreking. 

Build Your Brand - € 750

uitgebreide vragenlijst | pre-shoot bespreking | 3-4 uren sessie | 40 digitale foto's (HR en websize) - Tot 2 locaties

Dit pakket is perfect wanneer je net bent gestart als ondernemer en je een mooie basis aan foto's wilt voor jouw website. Voordat we foto's gaan maken hebben we online of offline een pre-shoot bespreking waarin ik jouw verhaal leer kennen. We bespreken wat voor beelden we gaan maken. Ik zorg ervoor dat jij de juiste foto's hebt om van start te gaan met jouw business en jouw identiteit de laten zien.

Lay The Foundation - € 475

vragenlijst | pre-shoot bespreking | 1-2 uren sessie | 15 digitale foto's (HR en websize) - 1 locatie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en locatiehuur.

It's more than a shoot, it's an                

Personal Branding Shoot

experience.

Een shoot is niet alleen even foto's maken. Er komt veel meer bij kijken om de juiste foto's te maken. Samen duiken we in jouw identiteit, branding en positionering.

Are you ready yet?

Weet je nog wat het meest uniek is aan jouw bedrijf? Juist, jij! Laat jezelf zien en je zult ontdekken dat je meer interactie en connectie krijgt met jouw doelgroep. En ik weet zeker dat ook jij fotogeniek bent. Sterker nog, ik zal het je laten zien! 

Laat me raden, jij bent een ondernemer met passie die denkt niet fotogeniek te zijn...

Think again!

Een geslaagde foto is een foto waarop je jezelf écht herkent. Dit bereik je alleen wanneer je helemaal jezelf kunt zijn. Ik zorg ervoor dat jij op je gemak bent. En dit begint al ver vóór de shoot.

Op je gemak

Een goede voorbereiding is het halve werk. Geloof me, dat geldt ook voor branding shoots. Die voorbereiding nemen we dus serieus. Ik stel vragen en belangrijker, ik denk met je mee. Zo komen we tot ideeën voor foto's waar je écht iets aan hebt. Moodboards en shotlists, I've got it all covered.

Uitgebreide voorbereiding

Je wilt niet wéér dezelfde foto gebruiken. Snap ik. Daarom gaan we voor afwisseling; onbeperkte outfit wissels en verschillende settings.

Afwisseling

van een shoot met Ilse Photographs

Wat je kunt verWachten

Wat is het fijn om met Ilse te werken. Ze bereidt de fotoshoot erg goed voor. Ze laat je nadenken wat je met je bedrijf wil uitstralen zodat dit terugkomt op de foto’s. Daarnaast denk ze goed na over locaties, houdingen, attributen zodat je tijdens de shootdag direct van start kunt. Ilse laat je erg op je gemak voelen. Van te voren dacht ik dat het nogal ongemakkelijk zou zijn, maar ik heb een ontzettende leuke dag gehad. En het resultaat: fantastisch! Superblij met de foto’s die Ilse voor mij gemaakt heeft. Aanrader!

Ilse Photographs

beveelt

Jora (Liefs uit het Noorden)

aan

Je bent niet alleen maar een goede fotograaf, je bent veel meer dan dat. Het meest waardevol vond ik dat je echt keek naar hoe ik ben en hoe we dat zo goed mogelijk konden vastleggen. Dat meedenken deed je in de voorbereiding maar ook op het moment zelf. Je gaf me aansturing die echt van belang was om zo goed mogelijk beeldmateriaal te maken. Je bent een combinatie van relaxt en direct, van rust en energiek en dat bracht je ook op mij over. Ik heb mezelf verbaasd over het zelfvertrouwen dat ik voelde tijdens het shooten. Met het resultaat ben ik heel erg blij, ik zie mezelf op de foto's zoals ik in het echt ook ben. En dan dus ook echt de verschillende kanten van mij, niet alleen mijn intens happy face.

Ilse Photographs

beveelt

Monique (Flow met Mo)

aan

Ik vond de shoot en het resultaat super waardevol. Je geeft goede tips en de sfeer is fijn! Het resultaat is niet alleen mooi maar ook heel bruikbaar voor de content die ik wil maken. Daarnaast past het bij de uitstraling die ik wil hebben met mijn bedrijf. Je denkt goed mee op zowel fotografisch als strategisch gebied, precies wat je nodig hebt als je foto's laat maken als ondernemer. Dat is niet alleen goed voor het resultaat maar ook om nieuwe inzichten te krijgen als ondernemer.  

Ilse Photographs

beveelt

aan

Vivian (Via Viev)

Ilse denkt echt met je mee van begin tot eind! Samen overleggen van te voren, moodboard maken, tips krijgen en meer! Ik vond de shoot in het begin wel spannend en was bang dat het ongemakkelijk zou zijn maar dat viel heel erg mee! Het is altijd moeilijk om zelf op de foto te gaan maar Ilse begeleid je daar heel goed in. Ze gaf goede aanwijzingen, maar er was ook ruimte voor eigen inbreng! Het was gezellig en vertrouwd. De foto's zijn echt heel erg mooi geworden. Dat je zelf de foto's uit mag kiezen is ook super fijn! 

Ilse Photographs

beveelt

Marieke (Baby en Slaap)

aan

De fotoshoot verliep heel fijn. Je zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en dat zie je terug in de foto's. We zijn dan ook heel erg blij met de foto's, het resultaat is boven verwachting! Je bent professioneel, je hebt een hele fijne aanpak, je bent duidelijk en maakt mooie foto's van deze tijd. We gaan je dan ook zeker weer vragen voor een nieuwe shoot!

Ilse Photographs

beveelt

Bianca (Uitgerust voor zaken)

aan

Werken met Ilse heb ik als zeer professioneel ervaren. De uitgebreide voorbereiding voor de shoot en sterke en duidelijke aansturing tijdens de shoot hebben gezorgd voor een verbluffend resultaat. Ik heb nu foto's die mijn teksten ondersteunen én een goede indruk geven van mij. Ik zou Ilse absoluut aanbevelen! Ze is professioneel, nauwkeurig, kritisch en heeft een fijne fotostijl. 

Ilse Photographs

beveelt

Annick (Onbevangen Ondernemen)

aan

Dit is wat ze zeggen:

@Ilse..photographs

volg me op 'the gram'